< Back

Reagle kasvaa uuden osakkaan myötä

Reaglen tiimi laajenee vastaamaan palveluidemme merkittävää kysyntää. Olemme tyytyväisiä voidessamme ilmoittaa uuden osakkaan, Arttu Ikäläisen, liittymisestä Reaglen tiimiin tukemaan yrityksen kasvua.

Ikäläisellä on vahva kokemus rahoitus- ja kiinteistöalasta. Ennen Reagle Oy:n tiimiin siirtymistä Ikäläinen piti puolen vuosikymmenen ajan useita avaintehtäviä ja johtoryhmäpaikkoja KONE Oyj:n sisällä, niin Suomessa kuin ulkomailla. Ennen tätä Arttu vietti neljä vuotta KAS Oy;n palveluksessa, vastuualueenaan kehittää ja optimoida yhtä Suomen suurimmista asuinkiinteistöportfolioista. Ikäläisellä on M. Sc. (Econ)-tutkinto Vaasan yliopistosta.

”Olemme vakuuttuneita siitä, että Arttu on loistava lisäys tiimiimme, ottaen huomioon hänen vahvan taustansa rahoitusalalta sekä asenteensa menestyä liiketoiminnassa”, kommentoi yrityksen perustaja Alexander Doepel.

”Tämän tasoisen rekrytoinnin kautta Reagle ottaa jälleen yhden askeleen kohti tavoitettamme olla ensisijainen neuvonantaja pienissä ja keskisuurissa kaupallisissa kiinteistökaupoissa”, lisää perustaja Henri Hakala.

CONTACT

Henri Hakala

+358 41 5063101

henri.hakala@reagle.fi

Alexander Doepel

+358 50 305 3409
alexander.doepel@reagle.fi

Address

Reagle Oy
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki
5th. floor