Yritys

Tarinamme

Reagle syntyi ajatuksesta tarjota kiinteistönomistajille korkealaatuista palvelua, jonka ytimessä ovat rohkeus ja asiantuntijuus. Alkutaipaleen onnistumisesta kertoo, että olemme lyhyessä ajassa nousseet yhdeksi Suomen merkittävimmistä toimijoista kiinteistöalan neuvonannon saralla.

Reaglen perustajat huomasivat aikaisemmissa tehtävissään, että Suomen kiinteistömarkkinoiden palvelutarjonnasta löytyi selkeitä puutteita eikä tietyille kohdeprofiileille löytynyt ammattimaista neuvonantajaa sekä ongelmanratkaisijaa.

Kovalla työllä ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen Reagle on kasvanut ja kehittynyt vakiintuneeksi neuvonantajaksi Suomessa, joka tarjoaa palveluita kattavasti kiinteistönomistajien sekä käyttäjien moninaisiin ja muuttuviin tarpeisiin.

Yrityksemme on kokonaan operatiivisen johdon omistuksessa ja toimimme riippumattomasti. Haluamme luoda innostavan työympäristön sekä alan kokeneille että aloittaville ammattilaisille.

Palvelut ja tapamme toimia

Tarjoamme neuvonantopalveluita kiinteistöjä omistaville sekä käyttäville tahoille. Toimintamme muodostuu neljästä erillisestä palvelukokonaisuudesta:

  • Transaktiot
  • Arvonluonti
  • Intelligence
  • Yrityksen kiinteistöstrategiat

Kiinteistö- ja rakennusalalla hyödynnetään sekä omaksutaan huonosti uusien teknologioiden tuomia mahdollisuuksia ja kaupallisten kiinteistöjen neuvonantotoiminta on pääosin epätehokasta. Tavoitteenamme on uudistaa toimintakenttää kokonaisvaltaisesti sekä olla merkittävä toimija Pohjoismaissa. Olemme implementoineet täysin läpinäkyvän ja tehokkaan palvelumallin myyntiprosessiin.

Visio ja Missio

Visio

Haluamme olla kannattavasti kasvava kansainvälinen toimija, joka tarjoaa laadukkaimmat palvelut sekä on halutuin kumppani ja työnantaja.

Missio

Missiomme on olla suunnannäyttäjä laadukkaampaan neuvonantoon ja tarjota sekä osallistava että inspiroiva työympäristö.

Arvomme

Rohkeus

Uskallamme kokeilla uutta ja epäonnistua. Uudistamme toimintatapoja ja –malleja laajasti. Olemme ennakkoluulottomia ja lähestymme ongelmia avoimesti. Annamme asiakkaillemme aitoa ja riippumatonta näkemystä.  Keskitymme osamarkkinoihin, joissa pystymme tuottamaan kilpailijoihimme verrattuna korkeinta lisäarvoa.

Laatu ja periksiantamattomuus

Emme pelkää työntekoa ja panostamme paljon perusasioihin. Nopeus ja ketteryys tuovat lisäarvoa asiakkaillemme. Jokaisen projektin loppuun saattaminen on meille kunnia-asia, minkä vuoksi olemme valmiita kääntämään jokaisen kiven haasteiden voittamiseksi.

Rehellisyys

Olemme aina läpinäkyviä asiakkaillemme sekä rehellisiä itsellemme omista kyvykkyyksistämme. Tiedämme mitkä ovat vahvuuksiamme ja heikkouksiamme. Kannamme vastuun niin voitoista kuin asiakkaidemme tappioistakin. Olemme riippumaton sekä lahjomaton toimija.

Tiimi

Arttu Ikäläinen
Partner
Peder Lund
Director, Sweden
Markus Malamo
Head of Corporate Solutions
Pia-Sofia Lehtoniemi
Associate (vanhempainvapaalla)
Aleksi Siimestö
Associate Director
Olli-Pekka Mustonen
Head of Research and Digitalization
Kauri Melakari
Data Engineer
Ville Posti
Head of Sustainability Advisory
Severi Vapalahti
Data Engineer
Melodie Sinkari
Advisor
Netta Varonen
Data Trainee

Tämä sivu on optimoitu moderneille selaimille!

Avaa sivusto käyttäen modernia selainta, kiitos!

Reagle Oy

Kalevankatu 6

00100 Helsinki

4. Kerros